sweet home | despre noi | despre produse | portofoliu | in atelier | glosar | contact

Produsele Zahara

Natura a fost sursa noastra de inspiratie, atunci cand am creat un taram al dulciurilor. La noi gasiti dragalase figurine si surprinzatoare obiecte din fondant pentru decorarea torturilor, marturii pentru nunta si botez.
Daca vreti sa fiti mai creativi, puteti face celor dragi surprize dulci in perioada sarbatorilor de Sf. Valentin, Martisor, Pasti si Craciun sau cu ocazia unui eveniment.

Figurinele si obiectele pe care le realizam au un gust foarte bun, de ciocolata de casa. Pasta de zahar cu care lucram este realizata in atelierul nostru, dupa o reteta proprie, din fondant si lapte praf.

Pentru colorarea naturala, amestecam pasta de zahar cu cacao, praf de roscove, zeama de sfecla, morcov si spanac, iar pentru a obtine o paleta mai larga de culori, folosim culori alimentare. 

La montarea obiectelor, noi nu utilizam accesorii metalice sau din alte materiale, cum ar fi: sarme, scobitori sau suporti din plastic in scopul de a sustine obiectul sau decoratiunile. Puteti avea incredere ca decorurile noastre sunt 100% comestibile!

Bomboanele si unele obiecte pot avea umplutura de nuga cu nuca sau alune.

Valabilitatea produselor variaza intre 3 si 6 luni. Acestea trebuie ferite de lumina si tinute la o temperatura de maxim 20˚C. Pentru a mentine prospetimea, recomandam pastrarea la rece intre 6˚C si 10˚C.

Va doriti un cadou special si nu ati gasit in galeria noastra obiectul potrivit?

Contactati-ne si vom crea un model special! 


Nota: Toate produsele noastre sunt realizate manual, prin modelare, ceea ce are ca rezultat obiecte unice, fiecare purtand amprenta muncii artistului cofetar si capatand astfel valoare de unicat. In acelasi timp, acest lucru implica faptul ca nu se pot realiza copii fidele ale unor obiecte/personaje dupa fotografii, ci doar interpretari artistice ale acestora, obiecte care pornesc de la fotografia prezentata drept model, pastrand specificul unei piese realizate manual, nu industrial.