sweet home | despre noi | despre produse | portofoliu | in atelier | glosar | contact

Echipa Zahara - Un maestru cofetar si doi designeri

"Cand un maestru cofetar isi uneste experienta cu creativitatea si ingeniozitatea a doi artisti plastici, nimic nu mai este imposibil de realizat!" ne-a spus cineva drag cu ani in urma.

Si, cum povestile dulci sunt de cele mai multe ori despre destin, acesta a vrut ca impreuna sa realizam ceva cu totul si cu totul special.

Emilia Motaianu, mama noastra dulce are mereu sufletul deschis si este intotdeauna dornica sa faca lucruri deosebite. Emilia aduna, de 50 de ani, zambete si "mmm-uri" admirative de la cei pe care i-a delectat cu cele mai rafinate si sofisticate dulciuri. Un talentat maestru cofetar care a format multi specialisti ca instructor atestat. 

Noi, ficele ei, Mihaela si Cornelia Motaianu, am crescut privind cu ochii plini de admiratie creatiile mamei, care participa la concursuri intre cofetarii renumitelor laboratoare ale vremii (Capsa, Scala, Continental, Bucuresti, Opereta) impresionand, de fiecare data, pretentiosul juriu. Si pentru ca i-am mostenit talentul si dorinta de a realiza lucruri deosebite, am urmat Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza si apoi Universitatea de Arte. Specializarea in design grafic si design de produs, la care se adauga 17 ani de experienta in advertising, aduce un plus creatiilor dulci. Si pentru ca nu puteam sa fim mai prejos decat mama, am completat experienta cu specializarea de cofetar-patiser.